...HOGY MINDENT TISZTÁBBAN LÁSSON!

Bemutatkozunk

Tisztelt Hölgyem! / Uram!


Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzunk annak reményében, hogy találkozásunk alkalmával sikerül megerősíteni Önben a döntést, hogy partnerei közé fogadja optikánkat.


  1. 1993 óta állunk a város szolgálatában. Minden munkatársunk képzett szakember, az üzletvezetőnk Bálint Istvánné 40 év szakmai tapasztalattal rendelkező látszerészmesterként öregbíti hírnevünket.


  2. 2000 óta az Uniós előírásoknak megfelelően, ügyfeleink számára kényelmesebb, tágasabb körülmények között dolgozunk. Nagyobb áruválasztékkal, kedvezőbb akciókkal, rövid határidővel alkalmazkodunk az igényeikhez.


  3. 2005 óta szolgáltatásainkat bővítettük egy szemészeti vizsgáló berendezésével, melyhez korszerű gépek állnak rendelkezésre. Az üzlet tisztaságára és szakmai hírnevére rajtunk kívül Orvos és Kórháztechnikai intézet, valamint az Országos Társadalombiztosítás és a Közegészségügyi Hivatal is figyel. A szemvizsgálatot igény szerint egy kontaktológus optometrista, vagy szemész szakorvos végzi.


Az optikánk egyre nagyobb figyelmet szentel az emberek szűrővizsgálatának fontosságára! Nem csak komoly betegségeket előzhetünk meg és ismerhetünk fel időben, hanem a tökéletes látás eredményeként pontosabb, precízebb lesz az ön munkavégzése is. A Bálint Optika szeretne az Ön potenciális partnere lenni mind a közeljövőben, mind hosszabb távon. A magunk részéről igyekszünk mindent megtenni ennek érdekében, és várjuk önt sok szeretettel üzlethelységünkben.